Kære alle

Hermed får I lige en opdatering på de aktiviteter, vi har foran os i Møns Løbe - og Motionsklub.

Tirsdag den 7. september: I forbindelse med vores almindelige tirsdagstræning på tirsdag, starter vi nyt hold for nybegyndere. I håb om at vi kan få "fat i" nye løbere/gængere, har vi en annonce i Ugebladet i denne uge. Derudover har tilflyttere mulighed for at komme og prøve at løbe/gå med os. Det er et samarbejde med Vordingborg Kommune. Så kom endelig og vær med til at tage imod forhåbentligt nye løbere/gængere.

Søndag den 12. september: Der har tilflyttere ligeledes mulighed for at komme og løbe/gå med os. Denne gang er det imidlertid i Ulvshaleskoven. Vi mødes ved Tønden kl. 10. Her vil det være dejligt, hvis der kommer nogen og løber/går med de - forhåbentligt - nye deltagere.

Fredag den 17. september: Her har vi vores sommerfest i Spejderhuset/terrassen kl. 18. Der er heldigvis kommet mange tilmeldinger, men der er plads til flere. Giv mig besked, meget gerne senest på onsdag den 8  om du/I kommer.

Søndag den 26. september: Her har vi vores sidste affaldsindsamling på Bogø. Der er fælleskørsel fra Rema 1000 kl. 9. Vi har været en 6-8 deltagere hver gang. Der går et par hyggelige timer med det incl. kaffe og en bolle bagefter. Ruterne kan både gås og løbes. Har du lyst at være med, så giv mig lige et praj på mail eller sms 31 71 66 80.

Lørdag den 9. oktober: Her er der Lyserød lørdag. Jeg ved på nuværende tidspunkt ikke, hvordan det skal markeres, men vi har før været med.

Fredag den 29-31/10: Her har vi træningsweekend, der som sædvanligt foregår med udgangspunkt fra Stengården i Klinteskoven. Mere om det senere.

Søndag den 14. november: Vi er arrangør af det første crossløb, der kommer til at foregå i Klinteskoven.

Det var lige lidt datoer til kalenderen.

På gensyn på tirsdag